Bullet Journal | Goals en Year in Pixels 2018

In deze video maak ik een start in mijn nieuwe bullet journal! Ik ben begonnen met een goals pagina met mijn doelen voor 2018 en de maand januari. Daarnaast heb ik ook een year in pixels pagina gemaakt.

In de video heb ik al een aantal close-ups van de pagina’s laten zien, maar hier laat ik nog een paar foto’s zien.

Goals

bullet journal goals pagina

De goals pagina, helaas is de stempel niet zo goed gelukt. Als januari voorbij is zal ik een blogpost plaatsen of de doelen voor deze maand gelukt zijn, en natuurlijk met de nieuwe doelen voor februari.

Bullet Journal Goals pagina close up

Ik ben wel echt blij met de letters! Deze heb ik gemaakt met de Pentel Touch brushpen. Die heb ik tegelijkertijd met m’n bullet journal bij de Fnac in Leuven gekocht, ik had hem dus ook nog niet eerder gebruikt. Maar hij werkt erg fijn.

Year in Pixels

bullet journal year in pictures 2018 overview

De year in pixels pagina is mijn favoriete pagina van de twee. Ik kan niet wachten om hem straks helemaal gevuld met kleurtjes te zien. Hij is nog wel leeg rechtsonder, misschien dat ik daar later nog iets toevoeg zoals een quote, washi tape of een plaatje. Maar voor nu vond ik deze rustige, eenvoudige stijl wel leuk.

bullet journal year in pixels 2018 close up

Ik heb geëxperimenteerd met lettertypes op deze pagina. Ik vind het lastig om met kleine letters te variëren, zeker als het dicht op elkaar staat is het dan soms moeilijk leesbaar. Bijvoorbeeld brushletters en sierlijke letters zijn vaak toch beter voor titels. Voor deze pagina heb ik vooral Micron fineliners gebruikt, ik heb een setje van 3 in 02, 04 en 08.

bullet journal year in pixels 2018 close up letters

De titel van deze pagina ben ik nog wel het meest tevreden mee. Ik was op Pinterest aan het kijken voor inspiratie voor lettertypes en toen ik deze tegen kwam wist ik dat ik die wilde gebruiken. De letters die ik tegenkwam waren leeg gelaten. Het invullen met streepjes leek me leuk passen bij het invullen van de verschillende vakjes in het schema.

Ben jij al in een bullet journal begonnen? En welke pagina’s zijn jouw favoriet om te maken?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *